Sider

søndag 12. juni 2011

Noen småting :)

Det har vært litt stille fra denne kanten i det siste da jeg har hatt en del problemer med bloggspot kontoen min. Jeg klarer heller ikke å skrive kommentarer inne på andre sine blogger, noe jeg syntest er veldig dumt. Er det noen andre som har opplevd lignende som har noen tips til meg om hva jeg kan gjøre?

For en tid tilbake spurte svigermor om jeg kunne lage en blyantholder til henne som hun kunne ha på kontoret sitt, så da heklet jeg denne som jeg håper faller i smak. Den øverste kanten kan brettes ned slik at hun kan regulere høyden på den selv.


Min mor ønsket seg en lignende nålepute som den jeg heklet tidligere så da heklet jeg denne i rosa og lys beige. I midten har jeg sydd fast en perleknapp. 

 

5 kommentarer:

 1. Problemer med å kommentere?
  Er det fleire enn meg som har irritert seg grønn over å ikkje få kommentere i andre sine bloggar og mangel på kommentara på sin egen blogg? Fustrasjonen begynte å bli litt høg hos meg, så kjedelig å ikkje kunne kommentere noko. Vel i dag kom eg endelig over en blogg som hadde løysninga, for min del iallefall.
  Her er eit lite tips som fungerte for min del:

  Når du skal kommentere i kommentarboksen blir du ofte om dirigert til innlogging. Logg deg på med brukarnavn og passord, men pass på at du ikkje har haka av for "forbli pålogga" Har du de, ta den vekk og du kjem tilbake til kommentarboksen med navn og ikkje "anonym" og kommentaren vil havne der den skal vere :-)

  Håpe det fungere for deg også. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 2. Ups, kom vist med litt meir enn tenkt på sist kommentar, klipte og limte fra eit blogginnlegg eg hadde. jaja.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset :)

  Har vært rimelig irritert til tider, så er godt det virker igjen no!

  SvarSlett
 4. Kjempefin blyantholder! Får aldri nok av sånne ting :) Også så søt nålpute! :) sånn skulle jeg og prøvd meg på, jeg som skal prøve å lære meg å sy... hehe :P

  SvarSlett
 5. Herremin så herlig nålpute!!!
  Me løv it!!
  En slik skulle jeg gjerne ha laget selv...oppskrift?!?

  SvarSlett