Sider

søndag 15. mai 2011

Babysokker

Denne gangen har jeg strikket ett par babysokker med en heklet kant rundt. Siden jeg tidligere har heklet en hel drøss med baby booties så ville jeg ha en litt annen type tøfler, og da syntest jeg disse var så søte.Garnet jeg har brukt er drops baby merino, og de er strikket på pinner nr. 4. Oppskriften er jeg litt usikker på hvor er fra, men tror det er Rauma sin.


9 kommentarer:

 1. Kjempesøte! Du lager sååå mye fint! vet du hvor jeg kan finne en oppskrift til baby booties som er enkel å forstå? Sliter med alle disse engelske oppskriftene...

  SvarSlett
 2. Tusen takk for søte ord :)

  Har du sett inne på DROPS sin side? Der har de mange typer tøfler på norsk. Vet også at noen hekler booties fra snutter på youtube. Hvis det er den oppskriften på baby booties som fåes kjøpt på Ravelry så vet jeg at hun som har bloggen Angels hobbyhjørne (http://angelshobby.net/) har oversatt den til norsk, så du kunne jo hørt med henne.

  SvarSlett
 3. De var aldeles nydelige! Så mye fint du lager! =)

  SvarSlett
 4. kjempesøte sokker. Elsker fargene:)

  SvarSlett
 5. Åååååååå disse var så søte da <3
  Nydelig form og flott heklet kant =)

  SvarSlett
 6. Disse var rett og slett nydelige!!! Elsker både fasongen og fargene, ser ut til at de sitter veldig godt på foten også :) Du husker ikke tilfeldigvis hvilket Rauma mønster det er hentet fra?

  SvarSlett
 7. Takk for det. Modellen er 205-12, men hvilket Rauma blad det er fra vet jeg ikke.

  SvarSlett